Kinderbrillen

Mijn kind een bril nodig? Hoezo? Die kan toch prima lezen!


Stel je kind gaat binnenkort naar groep 3 van de basisschool. Dat is vaak het moment dat verborgen oogproblemen ongemerkt remmend werken op de prestaties van kinderen.
Niet zo verwonderlijk. In groep 3 wordt immers het begin gemaakt met het aanleren van nieuwe vaardigheden zoals lezen en schrijven. En als je dan niet zo goed ziet …

Het lastige van oogproblemen bij kinderen is dat het voor henzelf lastig is om vast te stellen. Ze hebben immers geen vergelijkingsmateriaal! Dan kan het zomaar gebeuren dat ze onder hun niveau presteren omdat ze niet goed zien.
Alle kinderen standaard een verrekijker meegeven naar de basisschool is geen oplossing. Het kind voor aanvang van ieder schooljaar even laten testen is dat wel. Op die manier bentje er altijd op tijd bij en draait het kind lekkermee op school. In groep 3, maar ook in andere groepen: het fysiek verandert immers voortdurend. Zeker bij kinderen.

Maak vrijblijvend een afspraak. De oogmeting is gratis!Bij aankoop van een kinderbril een gratis stoeibril


Als kind kan je bij Sijbrants & van Olst kiezen uit een ruim assortiment kinderbrillen. Met een keuze uit vele bekende merken als Vingino, Lookkino en BBig kan je zeker een goede bril vinden die perfect bij jou past!

Ben je onder de 12 jaar? Dan krijg je bij aankoop van een bril een gratis stoeibril. Wij hebben keuze uit diverse monturen. De stoeibril is voorzien van standaard kunststof glazen.