Over Sijbrants & van Olst


Toonaangevend design én optimale oogzorg, daar draait het om bij Sijbrants & van Olst Speciaaloptiek. Bij ons vind je de laatste trends, de mooiste merken en de beste materialen. Zonnebrillen en contactlenzen zijn ook in ons ruime assortiment opgenomen. Je ogen verdienen optimale, veilige en moderne oogzorg. De ontwikkelingen hierin volgen wij dan ook op de voet. Al sinds onze start, eind jaren tachtig, werken wij nauw samen met de oogartsen en ziekenhuizen in de omgeving. Wij hebben twee filialen, in Uithoorn en Ouderkerk a/d Amstel. Met ons 17-koppige team, dat bestaat uit optometristen, opticiens en contactlens-specialisten, bieden wij onze klanten puur vakmanschap en een ongeëvenaarde service. Precies zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

UITHOORN

De nieuwe moderne winkel van Sijbrants & van Olst in het centrum van het oude dorp Uithoorn heeft een bijzondere uitstraling. Op een markant punt aan de Dorppstraat 32 herken je direct het stijlvolle pand met zijn bijzondere interieur, veel glas en ruimte en een zeer grote keuze van monturen en zonnebrillen van de bekendste topdesigners.

Voor het aanmeten van alle soorten contactlenzen is Sijbrants & van Olst voorzien van de nieuwste meetapparatuur waarbij bijvoorbeeld nachtlenzen of multifocale lenzen als perfect maatwerk worden geleverd.
Uiteraard zijn onze mederwerkers gediplomeerd tot opticien, contactlensspecialist en optometrist.Winkelpand in Uithoorn


OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Op het Sluisplein 1 in Ouderkerk aan de Amstel heeft de winkel een bijzondere ligging. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegen. U herkent direct de winkel van Sijbrants en van Olst. 

Ook hier kunt u terecht voor het aanmeten van alle soorten contactlenzen en we zijn voorzien van de nieuwste meetapparatuur, waarbij bijvoorbeeld nachtlenzen, multifocale lenzen of medische lenzen als perfect maatwerk worden geleverd. Uiteraard zijn ook hier onze medewerkers gediplomeerd tot opticien, contactlensspecialist en optometrist.

Kijk voor openingstijden bij 'contact'