Corona update

Hoe gaan wij te werk in deze periode?

Om een veilige oogmeting te kunnen verrichten, gaan wij extra zorgvuldig te werk. Wij hebben onze winkels ingericht volgens strikte richtlijnen en protocollen die zijn opgesteld met onze branchevereniging NUVO. Veilig en verantwoord. Zodat we de gezondheid van onze klanten én medewerkers kunnen blijven waarborgen.

Wat is er veranderd?
Als optiekzaak heb je een zorgplicht en hebben wij gekeken we hoe wij invulling kunnen geven aan de regels opgesteld door het RIVM. Wij zijn nu nog bewuster bezig met de hygiëne. Wij nemen meer tijd na elke afspraak om de oogmeetruimte te ontsmetten. Wij zorgen dat wij duidelijk in het zicht apparatuur reinigen in bijzijn van u als klant. Daarom vragen wij u dringend wanneer u verkouden bent, koorts hebt of moet hoesten/niezen uw afspraak te verplaatsen naar een later moment. Neem ook geen zieke en/of verkouden kinderen (of andere personen) mee naar de winkel. Natuurlijk geldt dit ook voor ons. Wanneer wij deze symptomen hebben zullen we thuis blijven; alles om besmetting te voorkomen.


Bestellingen kunnen wij eventueel aan huis bezorgen of naar u worden opgestuurd. De winkel is gewoon open voor verkoop en meetingen. U kunt met of zonder afspraak komen, wij staan voor u klaar.
Als u betaalt wilt u dan bvk pinnen of uw geld op de toonbank neerleggen.

Lenscontroles
Vanaf 12-05-2020 kunnen wij weer volledige lenscontroles uitvoeren. Wij zullen hierbij gebruik maken van mondkapjes, welke wij zowel voor jou als voor ons zullen verschaffen. Mocht je ons willen bezoeken voor een lenscontrole dan vragen wij je wel om van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat wij voldoende de tijd voor je kunnen nemen.

Kom gerust binnen voor een nieuwe bril of contactlenzen die u nog nodig heeft.

Uw contactlenzen kunt u ook online bestellen via onze website
https://www.designbril.nl/contactlenzen/online-bestellen/

Ook zijn we telefonisch bereikbaar om vragen te kunnen beantwoorden, belt u ook als uw vragen of zorgen heeft over of problemen met uw ogen?

Per mail: ‪uithoorn@designbril.nl of ouderkerk@designbril.nl
Telefonisch ‪0297-540777 of 020-4966082

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 – 18:00
Zaterdag: 9:30 – 17:00
Uithoorn is ook op maandag van 12:00 – 18:00 geopend en heeft op vrijdag koopavond tot 20:00

 
Wij wensen u een goede gezondheid en veel sterkte in deze bijzondere tijd.

Namens het Sijbrants & van Olst Team.
Muus Sijbrants & Coen van Olst